Percussie workshops met MPE
Percussie met MPE

Workshops op maat

Percussie workshop, percussieworkshops, percussieworkshop, bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes:

Geen percussieworkshop is hetzelfde, elke workshop is uniek. Dat komt niet alleen doordat de deelnemers telkens anders zijn en hun inbreng een belangrijk onderdeel is, maar ook doordat wij samen met u doel en thema van de workshop vaststellen. Doel kan een incentive of personeelsuitje zijn, het thema samenwerking, vernieuwing enzovoort zijn.
Klik hier voor informatie over onze educatieve trommelworkshops voor scholen.
Wij bieden de volgende workshops aan:

Drumworkshops en percussieworkshop
Percussieworkshop voor o.a. bedrijfsuitjes en personeelsfeesten


Trommunicatie - non-verbaal communiceren
Bedrijfsuitje en percussieworkshops

Met trommels, bellen, schud- en rammelinstrumenten wordt in korte tijd een muziekstuk neergezet dat klinkt als een klok. Muzikale kennis is niet vereist want iedereen kan overweg met deze instrumenten. Wel is belangrijk dat de mensen rekening houden met elkaar. Doen ze dat niet, dan heb je alleen maar een aantal leuke geluiden bij elkaar. Doen ze dat wel, dan heb je echte muziek.
Trommuniceren is voor iedereen en voor elke gelegenheid. Deelnemers ontdekken onvermoede kanten aan zichzelf, durven opeens naar voren te treden, of blijken juist een stapje terug te kunnen doen om anderen ruimte te geven.
Informatie aanvragen? Klik hier om naar het informatieformulier te gaan.


De Blikopener - een nieuwe kijk op alledaagse voorwerpen
Afdelingsuitje en percussie workshop

Ook de Blikopener is een muzikale workshop waarbij muzikale kennis niet vereist is. Maar nu maken we muziek op allerhande voorwerpen die niet als instrument bedoeld zijn, maar waar wel degelijk muziek in zit. Met bloempotten, vuilniszakken, trapleren en rioleringsbuizen zijn fantastische effecten te verkrijgen. De Blikopener is verrassend, verfrissend en uniek. Na afloop beziet u uw huisraad en uw medespelers met een geheel andere blik.
Voor deze workshop hebben wij inspiratie opgedaan bij percussiegroepen zoals Stomp, Mayumana en Blue Man Group. Door in elk voorwerp een muziekinstrument te zien en veel te experimenteren, hebben wij de Blikopener ontwikkeld. Onze verrassende ontdekkingen willen wij graag met u delen.
Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Klik hier voor het informatieformulier
De Blikopener - een nieuwe kijk op alledaagse voorwerpen

Bodypercussie

Het lichaam als instrument! Wij maken gebruik van handen en voeten, stem en bewe­ging. Een verrassende workshop, die mensen in korte tijd veel energie geeft. Door het samengaan van klappen, stampen en stem in afwisselende combinaties, ontstaan steeds nieuwe, intrigerende patronen, die altijd swingen. De bodypercussie is geschikt als opwarmer bij de Trommunicatie en de Blikopener, en als korte workshop (< 30 min.) voor grote groepen.
Wij geven u graag meer informatie. Klik hier om naar het informatieformulier te gaan


Verschillende doelen

De percussieworkshops van Meeting Point Entertraining zijn in te zetten voor verschillende doeleinden:Personeelsuitje

Toon uw waardering voor uw werknemers, door ze een verrassend uitje aan te bieden. Samen muziek maken is samen plezier hebben. Mensen zien elkaar eens van een andere kant, ongekende talenten worden zichtbaar (“Goh, ik wist niet dat jij zo goed kon zingen.”). In de ontspannen sfeer die de deelnemers met elkaar scheppen, worden onderlinge contacten een stuk ongedwongener. Een workshop waarover nog lang zal worden nagepraat. Als herinnering aan het uitje kan iedere deelnemer een schudinstrumentje als aandenken meekrijgen.

Teambuilding - Samenwerking met externe trainers

Het maken van muziek in een groep is teamwork en loopt verbazingwekkend parallel met het reilen en zeilen van een organisatie. Om een goed resultaat te bereiken moet men goed naar elkaar luisteren, en tegelijkertijd is iedereen verantwoordelijk voor zijn of haar eigen onderdeel. Samen muziek maken, bewegen en de stem gebruiken vergroot het groepsgevoel en maakt dat men opener staat voor de dingen die nog volgen, zoals een seminar of een training. Door onze workshops raken de deelnemers ontspannen, terwijl zij tegelijkertijd energie opdoen en alerter worden.
Meeting Point Entertraining werkt regelmatig samen met externe trainers. De workshop kan worden ingezet als opwarming, een ontspannende activiteit tussendoor of als afsluiting. De percussieworkshop kan helemaal in het teken van de training gezet worden. Thema’s en concepten die in de training gehanteerd zijn, komen dan in muzikale termen weer aan de orde. Ook in het samenspelen manifesteren zich leiders, volgers, vernieuwers enzovoort.

Een percussieworkshop versterkt teambuilding!

Incentive

Doe iets verrassends en biedt uw relaties in plaats van (of naast) het kwaliteitsdiner, eens een percussieworkshop aan. De fantastische nasmaak daarvan blijft nog lang hangen. Indien gewenst, geven wij de deelnemers na afloop een instrumentje mee.

Opwarming of tussentijdse losmaker

U kunt deelnemers aan een cursus of congres rechtstreeks vanuit de file aan de dag laten beginnen met het kopje koffie. Of u kunt beginnen met een zinderende percussieworkshop. Het ijs is dan al snel gebroken; de percussie geeft energie en zet de zinnen op scherp voor de dingen die komen gaan. U kunt de workshop natuurlijk ook als tussentijdse losmaker of als afsluiting gebruiken. In het eerste geval omzeilt u zo de middagdip en in het laatste geval kunt u ervan op aan dat de mensen met een goed gevoel naar huis gaan.

Informatie aanvragen

Wij geven u graag meer informatie over onze workshops. Heeft u vragen over data, prijzen en mogelijkheden en wilt u ons mailen? Klik hier om naar het informatieformulier te gaan.
Of bel: 071 542 0709


Naar boven